Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

З Днем вишиванки!

Дата: 18.05.2023 09:59
Кількість переглядів: 84

 

Шановні мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади!

Щиро вітаємо Вас із Днем вишиванки — чудовим святом неповторної, колоритної, барвистої української культури! Святом, яке символізує зв’язок поколінь, відображає нашу національну приналежність, неповторну ідентичність і самобутність. День вишиванки вже давно полюбився українцям, але нині це свято актуальне для нас, як ніколи, адже вишиванка є генетичним кодом нашого народу, який зберігає українське коріння та ідентичність, символізує зв’язок поколінь, пробуджує в нас високі патріотичні почуття.

День вишиванки — одне з найкрасивіших свят, коли вишиваночки вдягають не лише по всіх громадах України, але й за кордоном. І весь світ бачить, яка неймовірно прекрасна наша Україна.

Дорогі друзі! В цей святковий день ми хочемо побажати Вам мирного неба, швидшої перемоги, щирої любові до рідного краю, єдності, міцності духу, взаємоповаги та злагоди в родинах. Пам’ятайте, примножуйте, шануйте наші добрі традиції, бережіть Україну, її духові цінності та не втрачайте своєї ідентичності. І не забуваймо, що ми — українці — великий народ великої країни!

З повагою — сільський голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус          


Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано