Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Жителька села Полуботки Ольга Акуленко відзначила свій 90-річний ювілей

Дата: 16.05.2023 16:30
Кількість переглядів: 104

 

15 травня свій 90-річний ювілей відзначила поважна та шанована мешканка села Полуботки — Ольга Іванівна Акуленко. З визначною подією ювілярку привітали заступник сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Ткаченко, керуюча справами виконавчого комітету Олена Плотнікова та староста Халявинського старостинського округу Алла Лісова. Вітаючи іменинницю з днем народження, гості побажали їй здоров’я, життєвого оптимізму, бадьорості духу, любові та підтримки рідних і близьких людей, мирного неба й довгих років життя.

Життєвий шлях Ольги Іванівни дуже тернистий. Адже на долю жінки випала Друга світова війна, голодні післявоєнні роки, тяжкі роки відбудови та повномасштабне вторгнення рф в Україну. Лютий і березень 2022 року Ольга Акуленко не забуде ніколи, адже тоді росіяни розбомбили її хату. За словами жінки, Полуботки більше місяця були в окупації, росіяни грабували порожні хати і на людських подвір’ях копали окопи. Її будинок зачепив російський танк, а потім до нього ще й прилетів снаряд. Втративши житло, Ольга Іванівна деякий час мешкала у сусідки, а далі майже рік жила в Чернігові у своєї сестри.

Відбудувати будинок пані Ользі допоміг «Червоний Хрест», за волонтерські гроші зробили також косметичний ремонт всередині приміщення. І 15 травня, після довгих місяців розлуки з Полуботками, Ольга Акуленко вперше завітала до рідної домівки на святкування свого ювілею. На своє 90-річчя жінка вперше побула у відбудованій після руйнації хаті. До цього бачила свій будинок лише на фото. Під час розповіді іменинниця не стримувала сліз радості. Вона щиро дякувала небайдужим людям за допомогу, їхнє добро, підтримку і теплі привітання в такий особливий день народження.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано