Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

СХИЛИМО КОЛІНА ПЕРЕД МАМАМИ НАШИХ ЗАХИСНИКІВ!

Дата: 16.05.2023 12:38
Кількість переглядів: 77

 

Новобілоуська сільська територіальна громада високо цінує подвиги військовослужбовців, які стали на захист своєї громади та всієї України. Ми шануємо їхню мужність і відвагу, завдяки яким маємо можливість жити, працювати та виховувати дітей на рідній землі. Ми пам’ятаємо про високу ціну нашої свободи, незалежності та суверенітету, а також цінності, за які нині воюють наші Герої.

З нагоди Дня матері Новобілоуська громада вшанувала пам’ять своїх Героїв і підтримала матерів, чиї діти загинули, захищаючи  державу.

Низький уклін Вам, наші дорогі матері, за те, що виховали славних патріотів, котрі стали творцями нової героїчної сторінки в історії України. Щира подяка Вам за турботу, мужність, витримку, добро та безмежну й безкорисливу любов, якою ділитеся зі світом своїми зраненими і знеболеними серцями. Дякуємо за те, що Ви знаходите в собі сили жити далі, триматися, боротися і разом з іншими наближати перемогу України, допомагаючи нашим захисникам. Нехай якомога швидше виясниться українське небо і засяє мирне сонце. Міцного здоров’я Вам, сили, міцності духу та миру. Дякуємо Вам, наші рідні!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано