Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем матері!

Дата: 14.05.2023 09:05
Кількість переглядів: 567

 

Шановні, дорогі, любі наші жінки та матері!

Від щирого серця вітаємо Вас з одним із найтепліших родинних свят — Днем матері!

Матуся… Як багато в цьому слові безмежної любові, тепла, щирості, відданості та самопожертви. Матуся — наша берегиня, підтримка, опора і крила натхнення. Матуся — наш добрий янгол-охоронець на землі. Все своє життя вона оберігає нас, даючи нам силу, впевненість, рішучість та наснагу. Її безмежна любов упродовж усього життя допомагає долати життєві труднощі, досягати успіхів та здобувати нові перемоги. Завдяки їй примножуються та зберігаються українські звичаї та традиції, виховується любов і патріотизм до своєї країни, виростають мужні й безстрашні лицарі рідної землі.

Матуся… Ніжне слово, яке уособлює в собі три найдорожчі образи: Матір Божу, рідну матір і неньку Україну.

І в цей особливий святковий день ми хочемо промовити слова щирої вдячності за безмежну любов, постійну турботу, невичерпну ніжність та ласку найдорожчій людині, яка подарувала кожному з нас життя.

Дорогі наші жінки та матері! Щиро дякуємо Вам за Ваші великі серця, безмежну любов, недоспані ночі, щоденні молитви, витримку і терпіння. Хай нагородою за Вашу невтомну працю стануть теплі обійми, люблячі серця, добрі слова, подяка, піклування та повага.   

Низький доземний уклін і щира безмежна подяка матерям наших захисників!

Дякуємо за те, що Ви виховали справжніх патріотів, які неймовірними зусиллями, а часом і ціною власного життя захищають цілісність і суверенітет нашої країни, дарують нам кожен новий день, мирне небо, спокійні ночі, можливість жити та виховувати нове покоління. Подвиг справжніх Героїв України житиме вічно у пам’яті нашого народу!

Дорогі жінки, матері, бабусі, дружини! Зичимо Вам міцного здоров’я, турботи, розуміння, уваги, поваги, невичерпної сили духу, життєвої енергії, наснаги, тепла й затишку в родині, душевного спокою, гармонії, кохання, любові, миру, злагоди та швидшої перемоги.

Мами-українки — роду Берегині,

Бережи Вас, Боже, повсякчас і нині!

З повагою — сільський голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

   Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано