Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження заступника сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Ткаченка Юрія Валерійовича!

Дата: 06.05.2023 12:01
Кількість переглядів: 128

 

Шановний Юрію Валерійовичу, щиросердно вітаємо Вас із Днем народження!

Бажаємо Вам доброго здоров’я, мирного неба, життєвої наснаги, виваженості, благополуччя,  родинного щастя, добробуту та успіхів у роботі, щоденних справах, будь-яких починаннях і сподіваннях. Зичимо, щоби кожен Ваш день був щедрим на гарні новини, радісні події, приємні зустрічі та наповнювався словами, які зігріватимуть душу, нестимуть тепло й добро у Ваше життя.     

Дорогий Юрію Валерійовичу, ми щиро дякуємо Вам за спільну роботу, сумлінну, чесну і продуктивну працю, професіоналізм, самовідданість, працелюбність, націленість на результат, підтримку та щире розуміння людей. Нехай Ваша праця і надалі буде такою ж плідною та змістовною, розпочаті справи приносять вагомий результат на благо нашої громади, а успіхи йдуть поряд з особистим щастям, злагодою та достатком. Хай завжди Вас підтримують і надихають рідні люди, допомагають та поважають колеги, а доля збагачує життєвою мудрістю, енергією та натхненням.

Нехай тепло і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів. Хай доля завжди буде прихильною до Вас і Вашої родини, а кожен новий день дарує приємні враження, задоволення від роботи та світлу надію на майбутні роки. Мирного життя і щасливого майбутнього у вільній та непереможній Україні!

З повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано