Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

26 квітня в Україні – День пам’яті чорнобильської трагедії

Дата: 26.04.2023 09:54
Кількість переглядів: 72

 

Шановні мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади, дорогі учасники ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС!

26 квітня минає 37 років із дня аварії на Чорнобильській атомній електростанції — техногенної екологічно-гуманітарної катастрофи, яка стала болючою раною для України і залишається важкою спадщиною нашим майбутнім поколінням.

Ми й досі не можемо сповна осмислити та оцінити наслідки вибуху. Чорнобиль став нашим болем і гіркою втратою. Адже цю страшну трагедію наші ліквідатори зупиняли під великими дозами опромінення, жертвуючи власним життям і здоров’ям.

Сьогодні пам’ять жертв Чорнобильської трагедії разом із нами вшановує весь світ. І весь світ відзначає 26 квітня як Міжнародний день пам’яті жертв радіаційних аварій та катастроф.

Шановні мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади, важко передати словами гіркий біль утрати наших героїв-ліквідаторів… Цей біль залишиться з нами назавжди. Давайте разом схилимо голови перед подвигом наших мужніх і безстрашних чорнобильців. Давайте разом будемо пам’ятати, якою ціною нам дісталася перемога над цією страшною техногенною стихією.

Шановні ліквідатори аварії на Чорнобильській АЕС!

На долю нашої країни випадало багато різних випробувань. І нині перед нашої країною стоїть нова загроза. Проте ми віримо, що спільними зусиллями неодмінно здолаємо її, зможемо відстояти честь, свободу і цілісність нашої держави.

Дорогі наші ліквідатори, бажаємо Вам міцного здоров’я, довгих років життя під мирним небом, сили, міцності, благополуччя та поваги за Ваш подвиг. Нехай із Вами завжди буде підтримка рідних, близьких і дорогих серцю людей, подяка нашого народу та земляків.  

Низький уклін усім ліквідаторам наслідків аварії на Чорнобильській атомній електронній станції!

З повагою  сільський голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус  

 

Фото без опису 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано