Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щира подяка нашим волонтерам БФ «Право на захист»!

Дата: 21.04.2023 10:13
Кількість переглядів: 77

 

Волонтерам благодійного фонду «Право на захист» Новобілоуська сільська територіальна громада вручила Подяку за вагомий внесок у розвиток, відбудову, забезпечення життєдіяльності населення Новобілоуської громади та надання благодійної допомоги.

Благодійний фонд «Право на захист» як окрема самостійна організація розпочав свою діяльність із 2003 року — з моменту заснування його представниками міжнародної організації HIAS в Україні, та співпрацює з Управлінням Верховного Комісара ООН у справах біженців. Офіс у Чернігові було відкрито у вересні 2022 року. І найважчим періодом у роботі Чернігівського офісу були перші місяці його діяльності, адже той обсяг роботи, який був на той період, дійсно вражав.

За словами керівниці Чернігівського регіонального офісу БФ «Право на захист» Олени Приходько, фонд допомагає внутрішньо переміщеним особам, біженцям та особам, постраждалим унаслідок бойових дій, надаючи безкоштовно юридичні послуги та психосоціальну підтримку. Крім того, фондом реалізуються проєкти грошової та гуманітарної допомоги від міжнародних партнерів.

Найсерйознішими викликами, які й нині залишаються актуальними, — відновлення знищеної документації та допомога з реєстрацією пошкодженого майна, адже на даний момент, не дивлячись на те, що пройшло більше року після початку повномасштабного вторгнення, більшість людей не знають повного механізму реєстрації пошкодженого майна. Серйозним викликом залишається також охоплення якомога більшої кількості осіб, постраждалих від війни, гуманітарною допомогою.

Мешканцям нашої Новобілоуської сільської територіальної громади було надано допомогу у формі юридичної та психосоціальної допомоги у вигляді виїзних приймалень у села територіальної громади, обігрівачів (близько 400 домогосподарств), паливних брикетів (близько 350 домогосподарств), комплектами постільної білизни та гігієни.

Ми щиро дякуємо волонтерам БФ «Право на захист», які робили все можливе і неможливе для підтримки та захисту наших людей у складні хвилини і продовжують робити це зараз. Ми щиро дякуємо їм за кожне добре слово, психологічну підтримку, гуманітарну та правову допомогу.

Дорогі волонтери БФ «Право на захист», ваша небайдужість, згуртованість, цілеспрямованість, щире бажання допомагати людям надзвичайно важливі та цінні для кожного з нас. Велика і щира подяка Вам за те, що не залишаєте людей один на один зі своєю бідою і додаєте їм сили та оптимізму. Щиро дякуємо Вам за те, що в цей складний час Ви разом із нами!

Керівниця Чернігівського регіонального офісу БФ «Право на захист» Олена Приходько наголосила, що фонд і надалі надаватиме свою допомогу українцям. Тож якщо Ви потребуєте юридичної допомоги, телефонуйте на безоплатну юридична лінію допомоги ((099)/(068)/(093) 507-50-90 ), що працює з понеділка по п'ятницю з 8:00 до 21:00, або пишіть у телеграм-канал юридичної допомоги https://t.me/pravonazahyst. Актуальні розʼяснення з юридичних питань доступні цілодобово та безоплатно у чат-боті «Юридичний порадник для ВПО» (Viber, Telegram, Facebook |Messenger) і на сайті.

 


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано