Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Великоднем!

Дата: 16.04.2023 09:02
Кількість переглядів: 118

 

Шановні мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади!

Дорогі земляки!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди найвеличнішого, найрадіснішого та найбільш шанованого християнського свята ­­– Воскресіння Христового! Свята, яке символізує велич духу, оновлення, чистоту, взаємне прощення, взаєморозуміння та наповнює наші серця добром і любовю.  

У цей світлий день ми бажаємо Вам мирного неба, міцного здоровя, любові, тепла, достатку, благополуччя, злагоди та довголіття. Нехай світло Великодня дасть усім нам сили, терпіння, мужності, незламності та непохитної віри в те, що ми неодмінно здолаємо всі труднощі, які випали на долю нашої рідної України, подолаємо ворога і відбудуємо нашу Батьківщину.    

Дорогі земляки! Ми маємо бути сильними, мужніми, а також вдячними нашим захисникам, адже багато хто з них зустрічає Великодні дні на передовій, і саме завдяки їм, ми маємо можливість відзначити це свято у мирі й тиші. Низький уклін та велика подяка нашим військовослужбовцям, які день за днем наближають нашу перемогу! Нехай Господь почує наші молитви та оберігає їх від ворога. У глибокій скорботі схиляємо голову перед світлою памяттю загиблих Героїв. Велика шана тим, хто поклав своє життя за нашу Батьківщину!  

Дорогі мешканці нашої громади! Хай божа милість, ласка, любов, взаємоповага та взаєморозуміння допоможуть усім нам здолати важкі випробування сьогоднішнього дня, а любов до рідної землі надихає нас на добрі справи та милосердя.

Христос Воскрес!

З повагою - сільський голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано