Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ознайомчий візит представників Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень

Дата: 10.04.2023 16:56
Кількість переглядів: 81

 

У понеділок, 10 квітня, представники Поліського фонду міжнародних та регіональних досліджень здійснили ознайомчий візит у Новобілоуську сільську територіальну громаду за напрямком «Захист» у рамках проєкту «Стійкість, безпека та добробут громад Чернігівської області у кризові часи».  

Менеджер напрямку Тетяна Романова розповіла представникам і представницям громади про можливості програми CLEAR в контексті надання підтримки у вирішенні проблем, пов’язаних із наслідками війни. Зокрема, обговорили необхідність створення арт-реабілітаційного простору для проведення дозвілля та розвантаження мешканців громади, потреб у його облаштуванні, визначення координатора простору. 

У ході зустрічі обговорили орієнтовний графік роботи в громаді за напрямом «Protection», зокрема проведення серії безпекових заходів, психосоціальних тренінгів, заходів «Реабілітація через творчість», а також надання індивідуальних неспеціалізованих консультацій психологом.

Проєкт реалізується в межах Програми дій та реагування територіальних громад на надзвичайні ситуації (CLEAR), яка впроваджується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Бюро гуманітарної допомоги Агентства США з міжнародного розвитку (USAID/ BHA).


Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано