Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження секретаря керівника Новобілоуської сільської ради Зубок Аллу Василівну!

Дата: 31.03.2023 09:34
Кількість переглядів: 256

 

Шановна Алло Василівно! У цей святковий день прийміть наші щирі вітання з днем Вашого народження та побажання доброго здоров’я, мирного неба, невичерпної наснаги, творчого натхнення, успіху в роботі та нових звершень у всіх сферах Вашого життя!

Нехай у Вашому домі завжди панують мир, гармонія, затишок, благополуччя, сімейне щастя, достаток, взаєморозуміння, любов і кохання. А Ваш професіоналізм, працелюбність, компетентність, відповідальність, тактовність, комунікабельність, відданість справі  та активність і надалі повною мірою сприяють розвитку нашої громади.

Дорога Алло Василівно, ми високо цінуємо Ваше вміння ефективно працювати в команді, креативно вирішувати поставлені задачі, відстоювати та захищати інтереси рідного краю, вміти знаходити компроміси. Бажаємо завжди залишатися такою ж чуйною, енергійною, небайдужою, чарівною жінкою, люблячою мамою та дружиною.

Зичимо Вам невгасної енергії та невтомності у Вашій щоденній праці, здійсненні мрій і побажань, реалізації життєвих планів та сподівань. Нехай цей день подарує Вам радість, незабутні приємні враження, тепле спілкування та любов рідних і дорогих Вам людей. Хай ніколи не покидає Вас Божа ласка, енергія, дружня підтримка, повага, любов та вірність рідних. Нехай доля буде привітною, життєва дорога чистою і на ній зустрічаються лише вірні та справжні друзі.

 

З повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано