Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новобілоуській сільській територіальній громаді благодійники подарували шкільний автобус

Дата: 28.03.2023 21:29
Кількість переглядів: 93

 

Шановні мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади! Маємо гарну новину! Нашій громаді благодійники подарували шкільний автобус.

Ви тільки уявіть, що за час бойових дій на Чернігівщині було втрачено понад 80 шкільних автобусів. І враховуючи велику площу та низьку щільність населення регіону, наші навчальні заклади дуже гостро відчувають потребу в цих транспортних засобах. Зокрема, нині Чернігівська область потребує ще 68 автобусів.

Але завдяки волонтерам зі Львівщини проблема потроху почала вирішуватися. Вони доставили з Польщі для Чернігівщини 6 шкільних автобусів.

Кошти надав фонд американського подружжя Карен та Ірвін Редленерів. Координацією доставки займалася Підприємницька платформа «ДІЙ». А завдяки зусиллям народного депутата Сергія Гривка та депутата Чернігівської обласної ради Івана Дементова транспорт передають саме закладам освіти нашої області.

І вже сьогодні шкільні автобуси приїхали до Кіптівської, Козелецької, Михайло-Коцюбинської, Олишівської, Седнівської та Новобілоуської громад. Крім того, благодійники надали додаткові запчастини та гуманітарну допомогу для закладів соцзахисту.

Наша громада висловлює велику подяку за таку важливу допомогу нашим благодійникам зі Сполучених Штатів Америки Irwin and Karen Redlener, БФ «Піпл Дій», нашим друзям Владиславу Орлову та  Ketino Akhaladze, Уряду міста Санок в особі бурмістра Tomasz  Matuszewski та шефа канцелярії Bogdan Strus, а також народному депутату Сергію Гривку та депутату Чернігівської обласної ради Івану Дементову. Щиро дякуємо за підтримку!!!  

Фото без описуФото без описуФото без опису

 


  

 

 

 

 

 

 

  


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано