Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження старосту Рудківського старостинського округу Мельниченко Валентину Леонідівну!

Дата: 28.03.2023 07:40
Кількість переглядів: 86

 

Шановна Валентино Леонідівно, щиросердно вітаємо Вас із Днем народження!

Бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров’я, щасливих років життя, фінансового благополуччя, здійснення мрій, душевної гармонії, віри у свої можливості, оптимізму, задоволення від роботи, невичерпної енергії та наснаги у всіх Ваших добрих справах. Нехай у Вашому домі завжди панують мир, затишок, сімейне щастя і любов. Хай кожен день дарує відмінний настрій і надихає на успіхи в усіх справах.  

Дорога Валентино Леонідівно, Ваша допомога є неоціненним внеском у розвиток Новобілоуської сільської територіальної громади. Тож ми висловлюємо щирі слова подяки за Ваш професіоналізм, працьовитість, старанність, невтомну працю, постійну підтримку людей і за те, що Ви ніколи не стоїте осторонь проблем рідного краю.

Бажаємо, щоб Ваша доброта і щедрість повернулися до Вас сторицею, а людська шана була подякою за плідну працю, людяність, чуйність та вміння творити добро. Нехай тепло, добробут і затишок родинної оселі надійно захищають Вас від негараздів, і в майбутньому на Вас чекають довгі роки, сповнені земними радощами та корисними справами. Зичимо чарівного натхнення, щирих усмішок, вірних друзів, хороших новин, плідних робочих днів, приємних подій, гарних вражень, яскравих моментів, добра, позитиву і завжди себе відчувати щасливою!

З повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус    

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано