Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження депутата Новобілоуської сільської ради Лазареву Наталію Валентинівну!

Дата: 20.03.2023 10:14
Кількість переглядів: 74

 

Шановна Наталіє Валентинівно, щиросердно вітаємо Вас із Днем народження!

Бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, родинного благополуччя, довгих років життя, злагоди й достатку в домі, високих здобутків у професійній та громадській діяльності, оптимізму і невичерпної енергії в кожній задуманій справі. Нехай легко здійснюються всі Ваші задуми та плани. Хай поруч із Вами по життю крокують лише щирі, відкриті та чесні люди.

Дорога Наталіє Валентинівно, ми високо цінуємо Вашу активну депутатську роботу, що спрямована на благо нашої громади та її розвиток у різних сферах життєдіяльності. Нехай турбота, доброта й милосердя, якими Ви щедро ділитеся з людьми, повертаються до Вас сторицею, а притаманний Вам оптимізм допомагає втіленню всіх мрій.

Щиро дякуємо Вам за Вашу життєву позицію, небайдужість, мудрість, професіоналізм і креативність. Зичимо у повному здоров’ї та з оптимізмом продовжувати свій життєвий шлях, пишатися прожитими роками і досягнутими успіхами, зігрівати своє серце любов’ю і теплим спілкуванням із дорогими серцю людьми. Миру, любові, кохання, злагоди, добробуту, поваги та шани від людей. Нехай доля дарує відчуття свята та здійснення всіх заповітних мрій.

З повагою — сільський голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано