Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні, дорогі, найкращі та найпривабливіші наші жінки! Від щирого серця вітаємо Вас зі святом 8 Березня!

Дата: 08.03.2023 08:03
Кількість переглядів: 90

 

У Міжнародний жіночий день бажаємо Вам миру, любові, легкості, гармонії, позитивних емоцій, безмежного щастя, здійснення мрій і сонячного настрою. Жінки — то найбільше диво! Вони споконвіку дарують людям життя, а світові — тепло, ніжність та красу. Жінки — то найбільша рушійна сила! Яку б сферу ми не взяли — сучасні жінки стають у ній усе більш видимі, їхній голос звучить впевненіше й переконливіше, а їхні здобутки стають ще значнішими.

Жіноча мудрість, творчість, доброта, інтуїція і сила духу завжди допомагали і допомагають у складних життєвих ситуаціях. А вміння самовіддано й наполегливо працювати сприяє культурному, економічному та соціальному розвитку нашої громади і України в цілому.

Дорогі й милі наші жінки, в цей нелегкий для країни час Ви є джерелом віри і надії, справжніми берегинями свого народу — турботливі, сильні, стійкі та мужні. Неоціненним є те, що кожна по-своєму щодня робить величезний внесок у протистояння ворогові та наближення нашої перемоги.

Ми щиро вдячні Вам за те, що Ви у нас є. За Вашу щоденну любов, підтримку і працю на благо рідного краю, її мешканців та захисників. Бажаємо Вам світлої та яскравої весни, злагоди в родинах, щирої любові в серцях, наснаги у справах, поваги від колег, тепла й турботи з боку рідних і дорогих серцю людей. Нехай у Ваших душах завжди панує весна, а на обличчях сяють сонячні усмішки, які зігріватимуть усіх нас своїми ніжними променями. Будьте коханими, життєрадісними і щасливими!

З повагою — сільський голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров,

виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису  

    


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано