Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження спеціаліста І категорії, бухгалтера, в.о.начальника відділу бухгалтерського обліку і звітності Новобілоуської сільської ради Коваленко Наталію Миколаївну!

Дата: 26.02.2023 10:02
Кількість переглядів: 116

 

Шановна Наталіє Миколаївно, щиросердно вітаємо Вас із Днем народження!

Бажаємо, щоб кожен світанок був мирним, кожен день був щедрим на добро та гарні новини, а кожен рік — сповненим міцного здоров’я, безмежного щастя, радості, любові, взаємоповаги та взаєморозуміння. Зичимо Вам точних даних, правильно зведеного балансу та прибутку в усіх кварталах, успішної роботи, легких звітів та багато вільного часу на рідних і дорогих серцю людей.

Дорога Наталіє Миколаївно, ми щиро вдячні Вам за відмінну роботу, високий професіоналізм, відповідальність, копітку працю та старанність на благо нашої громади. Ми високо цінуємо, що завдяки Вам бухгалтерський облік завжди ведеться без відхилень і помилок. Ви гарний фахівець, прекрасний працівник, любляча мати та дружина і просто дуже хороша людина.

Шановна Наталіє Миколаївно, нехай здійснюються всі Ваші творчі задуми, діяльність буде успішною, а робота легкою і приносить задоволення. Хай поруч із Вами завжди будуть надійні та щирі друзі, рідні та близькі люди, які підтримуватимуть Вас кожну хвилину життя. Доброї вдачі, стабільності, високого достатку, наснаги, натхнення, гармонії в душі, кохання в серці, злагоди та шани від людей!

З повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано