Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження начальника відділу освіти, культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Новобілоуської сільської ради Павліона Сергія Анатолійовича!

Дата: 17.02.2023 10:57
Кількість переглядів: 1861

 

Шановний Сергію Анатолійовичу, від щирого серця вітаємо Вас із Днем народження!  

Бажаємо Вам міцного здоров’я, мирного неба, родинного затишку, особистого щастя, успіхів у роботі, підтримки та розуміння рідних, друзів і колег, щоб життя було прихильним до Вас, а дружні привітання додали життєвої наснаги у скарбничку Вашої душі. Нехай Ваші будні будуть цікавими, плідними, яскравими, сповненими радості, світла, любові та розуміння. Хай повсякчас таланить на доброзичливих, порядних і щирих людей, які множитимуть успіхи та додаватимуть наснаги в ім’я процвітання освітянської галузі нашої громади.

Дорогий Сергію Анатолійовичу, ми високо цінуємо Ваш професіоналізм, багаторічний досвід, порядність, відданість своїй справі та значні досягнення в роботі. Завдяки Вашій активній позиції, креативності, виваженим рішенням, злагодженій роботі та результативним діям наша освітня галузь розвивається, формує свою багату історію та традиції. Тож нехай оптимізм, упевненість, життєва енергія, прагнення до досконалості й надалі допомагають Вам реалізовувати гарні ідеї та інноваційні рішення, надихають оточуючих на нові звершення.

Шановний Сергію Анатолійовичу, нехай добре здоров’я та благополуччя Ваших близьких наповнюють Вас наснагою на нові звершення і професійні успіхи, а плідна праця колективу — гордістю. Бажаємо завжди досягати значних висот у своїй діяльності, браво та гідно представляти інтереси громади, легко вирішувати повсякденні задачі та завжди залишатися людиною слова і справи.

Миру, любові, добробуту, стабільності, злагоди, взаємоповаги, молодості душі, здійснення всіх планів і сподівань!

З повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано