Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження оператора комп’ютерного набору, бухгалтера відділу бухгалтерського обліку і звітності Новобілоуської сільської ради Метель Віру Михайлівну!

Дата: 11.02.2023 10:51
Кількість переглядів: 98

 

Шановна Віро Михайлівно, від щирого серця вітаємо Вас із Днем народження!

Бажаємо Вам мирного неба, міцного здоров’я, бадьорого настрою, щастя, везіння, щоб удача та успіх були Вашими постійними супутниками, а будь-які труднощі легко долалися. Нехай заповітні мрії здійснюються, цілі досягаються, достаток зростає, приємні миті примножуються, а кожен день відкриває двері до нових звершень і перемог.

Дорога Віро Михайлівно, Ваш професіоналізм та наполеглива праця зробили вагомий внесок у роботу. Ми високо цінуємо Вашу відданість нашій спільній справі та гарні здобутки у фінансовій сфері.    

Від усієї душі зичимо Вам і надалі залишатися прекрасним фахівцем своєї справи, доброю і шанованою людиною, чудовою і люблячою мамою, гарною і чуйною подругою. Бажаємо душевного тепла, поваги від людей, успіхів у здійсненні всіх задумів, щоб життя було світлим і радісним, справи — благородними, рішення — мудрими, думки – високими, а почуття — чистими та щирими!

З повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано