Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження начальника відділу земельних відносин, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою Новобілоуської сільської ради Апанасенка Андрія Петровича!

Дата: 02.02.2023 10:03
Кількість переглядів: 86

 

Шановний Андрію Петровичу, щиро вітаємо Вас із днем Вашого народження!

Бажаємо Вам доброго здоров’я, мирного неба, сімейного щастя, благополуччя, достатку, злагоди та добробуту у Вашій оселі, професійних успіхів, життєвої наснаги та оптимізму. Нехай на Вашому життєвому шляху не буде ніяких перешкод у досягненні намічених цілей, а у нелегкій роботі Вас завжди супроводжуватимуть успіх, надійність і стабільність.

Ми дякуємо Вам за сумлінну та вагому працю, відповідальністю та відданістю нашій спільній справі, високий професіоналізм, цілеспрямованість, наполегливість та вагомі здобутки в роботі. Щиро зичимо й надалі досягати значних висот у своїй діяльності, гідно відстоювати інтереси громади та залишатися людиною слова і справи.   

Нехай ніколи не згасає Ваша безмежна енергія, а знання, досвід та оптимізм завжди приносять користь усім, хто звертається до Вас по допомогу у вирішенні важливих питань. Хай здійснюються всі заповітні мрії, доля збагачує мудрістю, а кожен день приносить задоволення від життя Вам та всій Вашій родині.

Миру, любові, кохання, шани від людей, довгого і щасливого життя під мирним і безхмарним небом.

 

З повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано