Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження оператора комп’ютерного набору загального відділу Новобілоуської сільської ради Троян Марину Володимирівну!

Дата: 30.01.2023 10:19
Кількість переглядів: 116

 

Шановна Марино Володимирівно, вітаємо Вас із днем народження!

Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоровя, мирного неба, благополуччя, невичерпної енергії, наснаги, жіночого щастя, родинного затишку, любові та добра. Нехай Ваш дім повниться злагодою, щастям і всілякими благами, а кожен новий день приносить гарні новини, теплі зустрічі, приємні несподіванки та успіх.

Ми щиро вдячні Вам за ефективно організовану працю на робочому місці, дотримання норм технологічного процесу, високе знання інформаційних технологій та допомогу людям у вирішенні їхніх питань. Зичимо, щоб у всіх починаннях Вас супроводжували вдача, розуміння та підтримка з боку рідних, колег та однодумців, а нелегка робота приносила задоволення і творчі перемоги. Нехай завжди поруч із Вами будуть лише порядні, чесні, щирі та небайдужі люди, які ніколи не засмучуватимуть Вас неправдою та образою, а тільки радуватимуть теплом людських відносин. Хай завжди й у всьому Вас супроводжують удача, оптимізм і непохитна воля. Нехай мрії втілюються в життя та приносять бажану радість і задоволення.

Миру, любові, взаємоповаги, наснаги та довгих щасливих літ!

 

З повагою — сільський голова та колектив Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано