Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження депутата Новобілоуської сільської ради Сергія Григоровича Пархоменка!

Дата: 19.01.2023 10:16
Кількість переглядів: 165

 

Шановний Сергію Григоровичу, від щирого серця вітаємо Вас із Днем народження!

Бажаємо Вам миру, здоров’я, любові, людської поваги та успіхів у роботі. Нехай усі Ваші найзаповітніші мрії здійснюються, а надійність і впевненість, яку ви випромінюєте, буде прикладом для наслідування.

Ми пишаємося вашим професіоналізмом, високими здобутками в роботі, порядністю, щирістю, відповідальністю та відданістю улюбленій роботі.

Зичимо завжди досягати значних висот у своїй діяльності, браво та гідно представляти інтереси свого навчального закладу та громади, знаходити вірні та легкі виходи в будь-якій ситуації, завжди залишатися людиною свого слова і справи.

Ваші роки — ваше багатство. Тож бажаємо стати на рік душею молодше і щасливіше, щоб браво і легко справлятися з керівництвом шкільних справ, завжди вести свою команду до висот, показувати гідний приклад учням і домагатися поставлених цілей. Мирного неба, перемоги, удачі, благополуччя в житті та успіхів у діяльності.

 

З повагою — сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано