Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міністерством молоді та спорту України оголошено конкурси для інститутів громадянського суспільства

Дата: 10.01.2023 09:21
Кількість переглядів: 97

 

Міністерством молоді та спорту України оголошено конкурс з визначення проєктів національно-патріотичного виховання, розроблених інститутами громадянського суспільства, та конкурс з визначення проєктів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями, для реалізації яких надається фінансова підтримка у 2023 році.

Пріоритетні завдання проєктів національно-патріотичного виховання:

  1. Збільшення чисельності молоді, готової до виконання обов’язку із захисту незалежності та територіальної цілісності України.
  2. Формування української громадянської ідентичності у населення на основі суспільно-державних (національних) цінностей (самобутність, воля, соборність, гідність).

Конкурсні пропозиції можна подати до 23 год. 00 хв. 25 січня 2023 року.

Усі конкурсні пропозиції подаються через електронну систему «Взаємодія» (посилання https://grants.vzaemo.diia.gov.ua/contests/1c06d5c0-8519-11ed-a9f3-dbe93dfb2289)

Пріоритетні завдання проєктів, розроблених молодіжними та дитячими громадськими організаціями:

  1. Підвищення рівня компетентностей молоді з метою формування у молоді культури соціального підприємництва, стимулювання до відкриття власної справи.
  2. Підвищення рівня компетентностей молоді з метою сприяння гармонійному психічному розвитку молоді, формування у молоді культури безпеки життєдіяльності.
  3. Підвищення рівня компетентностей молоді з метою реінтеграції молоді з тимчасово окупованих російською федерацією територій України.
  4. Підвищення рівня культури волонтерства серед молоді.

Конкурсні пропозиції можна подати до 23 год. 00 хв. 25 січня 2023 року.

Усі конкурсні пропозиції подаються через електронну систему «Взаємодія» (посилання https://grants.vzaemo.diia.gov.ua/contests/136e8480-8519-11ed-a9f3-dbe93dfb2289).

Звертаємо увагу, що конкурсні пропозиції можуть подавати інститути громадянського суспільства, які зазначені у Реєстрі неприбуткових установ та організацій та зареєстровані як юридичні особи в установленому порядку не пізніше ніж за шість місяців до оголошення про проведення конкурсу.

Конкурси будуть завершено до 01 квітня 2023 року.

За повідомленням Міністерства молоді та спорту України

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано