Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тепло й сердечно вітаємо Вас зі світлим і радісним святом — Різдвом Христовим!

Дата: 07.01.2023 08:11
Кількість переглядів: 98

 

Шановні жителі Новобілоуської сільської територіальної громади! Тепло й сердечно вітаємо Вас зі світлим і радісним святом — Різдвом Христовим!

Кожен із нас пов’язує з цим святом свої надії та сподівання на краще життя, здійснення мрій, задумів і разом із тим очікує якогось особливого різдвяного дива. Ми дивимося в завтрашній день з оптимізмом, упевненістю та вірою в нашу перемогу й мирне небо над Україною. І нема жодного сумніву в тому, що ми неодмінно здолаємо всі труднощі, пройдемо будь-які випробування і разом із нашими Збройними силами України станемо ще сильнішими та міцнішими духом.

Дорогі мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади, нехай Різдво Христове наповнить Ваші будинки радістю, щастям і теплом, щоб якнайшвидше повернулися додому наші захисники та рідні, з якими нас розлучила війна. Хай це свято подарує багато добра, гарних звісток, тисячі радісних хвилин, душевних розмов із близькими та дорогими серцю людьми, а кожна мить буде наповнена безмежним щастям та любов’ю. 

Бажаємо мирного неба, перемоги, міцного здоров’я, злагоди та добробуту. Нехай Ваше життя сповниться приємними подіями, незабутніми моментами, щирими, чесними та порядними людьми, а в кожному домі хай панують мир, спокій, любов, гармонія, достаток, благополуччя, взаємоповага та взаєморозуміння. Нехай цьогорічне Різдво здійснить усі Ваші заповітні мрії та стане початком нової дороги в новий щасливий, мирний і переможний рік.  

З повагою — сільський голова Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано