Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади! Вітаємо Вас із наступаючим Новим роком!

Дата: 31.12.2022 08:05
Кількість переглядів: 125

 

Шановні мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади!

Вітаємо Вас із наступаючим Новим роком!

Сьогодні завершується непростий для кожного з нас 2022 рік. Один із найбільш складних періодів в історії нашої громади та країни в цілому. Для кожного з нас він став роком нелегких випробувань, втрат, розпачу, розчарування, але водночас і періодом витримки, загартування, мужності, незламності та згуртованості.   

У 2023 рік ми входимо з вірою, надією та новими сподіваннями на щасливе мирне життя у сильній, вільній, незалежній, заможній та непереможній країні. І нема жодних сумнівів у тому, що все так і буде. Адже цей рік навчив нас зібраності, активності, відповідальності, швидкості приймати неординарні рішення у складних ситуаціях. Цей рік довів, що ми сильний і мужній народ із незламною силою духу.

Ми щиро дякуємо кожному мешканцю громади за плідну працю, підтримку, розуміння, стійкість, оптимізм та наближення нашої перемоги. Ми щиро дякуємо всім нашим волонтерам, які своїми численними добрими вчинками робили життя громади кращим.

Велика й щира подяка сильним, безстрашним, мужнім і незламним воїнам України! Дорогі наші захисники, ви — наша опора, захист, безпека, спокій та впевненість у завтрашньому дні. Завдяки Вам ми маємо можливість жити і працювати на благо нашої громади, планувати своє майбутнє, радіти нашим щоденним маленьким перемогам, мріяти і втілювати в життя свої плани.    

Дорогі мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади, шановні військовослужбовці Збройних сил України та волонтери! Нехай 2023 рік принесе всім нам довгоочікуваний мир і перемогу, повернення додому наших захисників живими та неушкодженими, возз’єднання родин, розквіт України, гідний рівень життя, стабільність, упевненість у майбутньому, а в кожну українську родину — достаток і добробут. Мирного неба, міцного здоров’я, любові, взаємоповаги, родинного щастя, гармонії та вдачі. Миру та спокою нашій країні!

Із повагою — сільський голова Новобілоуської сільської ради, виконавчий комітет і депутатський корпус   

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано