Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До уваги сільськогосподарських товаровиробників, які мають на меті набути/підтвердити статус платників єдиного податку четвертої групи у 2023 році!

Дата: 21.12.2022 12:58
Кількість переглядів: 101

 

До обласної ради надходять клопотання сільськогосподарських товаровиробників з проханням прийняти рішення обласної ради відповідно до підпункту 298.8.4 пункту 298.8 Податкового кодексу України про наявність обставин непереборної сили та включення їх до переліку суб'єктів господарювання, що постраждали внаслідок таких обставин. З метою максимального захисту економічних інтересів суб'єктів господарювання обласна рада готує відповідний проєкт рішення і формує перелік суб'єктів господарювання для розгляду на черговій сесії обласної ради. Дане рішення надасть змогу підприємствам зберегти статус платника єдиного податку 4 групи. 

Враховуючи зазначене, просимо суб'єктів господарювання – сільськогосподарських товаровиробників щодо застосування норм податкового законодавства, які постраждали внаслідок обставин непереборної сили внаслідок військової агресії російської федерації проти України та запропонувати їм направити в найкоротші терміни звернення та підтверджуючі документи на адресу обласної ради.

  Розяснення Державної податкової служби України для сільськогосподарських товаровиробників, які мають на меті набути/підтвердити статус платників єдиного податку четвертої групи у 2023 році: https://tax.gov.ua/media-tsentr/novini/640700.html 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано