Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади висловлюють велику подяку Благодійній організації «Всеукраїнський Благодійний Фонд «Іскра добра» за дитячі подарунки!

Дата: 20.12.2022 17:03
Кількість переглядів: 102

 

Мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади висловлюють велику подяку за допомогу Благодійній організації «Всеукраїнський Благодійний Фонд «Іскра добра»!

З нагоди Дня Святого Миколая благодійники надали нашим діткам солодкі подарунки. Пакунки отримали вихованці дитячих садочків та учні 1-9 класів закладів загальної середньої освіти.

Дорогі волонтери «Іскри добра»! Прийміть від нас щиру вдячність за небайдуже ставлення до наших дітей і подароване їм свято. Вашій доброті, чуйності, туброті та альтруїзму немає меж. Ваші великі серця здатні творити дива. Велике спасибі за Вашу невтомну працю, постійне бажання допомагати іншим, терпіння і підтримку в найважчі хвилини. За те, що цінуєте і шануєте кожне дитяче серце і його почуття. Бажаємо, щоб за свої чисті безкорисливі вчинки Ви отримали від долі багато подарунків у вигляді мирного неба, міцного здоров’я, безмежного щастя, любові та довголіття. В єдності — наша сила! Де єдність — там перемога!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано