Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новобілоуська сільська територіальна громада сумує з приводу втрати нашого захисника, сержанта Пивоварова Олександра Миколайовича

Дата: 17.12.2022 12:32
Кількість переглядів: 129

 

Новобілоуська сільська територіальна громада сумує з приводу втрати нашого захисника, сержанта Пивоварова Олександра Миколайовича. І висловлює щирі співчуття рідним, близьким та побратимам загиблого.

Олександр Миколайович народився 24 лютого 1967 року в місті Чернігів. Навчався в Чернігівській загальноосвітній школі №24, а по закінченню здобув освіту в Рязанському інституті права і економіки. Працював в органах МВС України в слідчому відділі, а в 2014 році проходив військову службу в батальйоні «Чернігів».

Друзі та колеги говорять про Олександра, як про чесну, щиру та порядну людину. Він був і залишиться для всіх прикладом незламності духу, мужності й самовідданості. Адже з початком російського вторгнення в Україну Олександр одразу приєднався до лав Збройних сил України. Служив у 14-й окремій механізованій бригаді імені князя Романа Великого на посаді головного сержанта механізованого взводу. Загинув боєць 7 грудня 2022 року на Луганщині, поблизу населеного пункту Новоселівське, під час виконання бойового завдання. 16 грудня рідні, близькі та побратими провели Олександра Миколайовича в останню путь. Свої душі та тіла за незалежність, соборність і свободу нашої ккраїни віддають найкращі сини й доньки України. Вічна пам’ять і слава Герою!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано