Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Висловлюємо щиру подяку Благодійній організації «Всеукраїнський  Благодійний Фонд «Іскра добра»

Дата: 16.12.2022 19:14
Кількість переглядів: 92

 

Мешканці Новобілоуської сільської територіальної громади висловлюють велику подяку за постійну допомогу Благодійній організації «Всеукраїнський  Благодійний Фонд «Іскра добра»!

Засновники фонду допомагали жителям міста-героя Чернігів із першого дня війни. Нині команда з більше, ніж 100 людей щоденно надає допомогу близько 60 000 людей.   

Дорогі волонтери «Іскри добра», ми щиро дякуємо Вам за турботу, чуйність та небайдужість. За Ваші численні добрі вчинки, активну допомогу всім 22 селам нашої великої громади. За те, що попри складні зовнішні обставини не залишаєтесь осторонь чужих проблем. Нам приємно, що Ви завжди поруч із нами і своєю копіткою працею робите життя людей кращим і яскравішим. Ви додаєте нам сил, моральної стійкості та віри в те, що разом ми здолаємо будь-які труднощі. Шановні волонтери, щиро дякуємо Вам за те, що розділяєте з нами свою любов і даєте зрозуміти, що нині поруч із нами є люди, які у скрутну хвилину можуть підтримати нас і підставити своє плече. В єдності — наша сила! Де єдність — там перемога!

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано