Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Почесні нагороди з нагоди Дня місцевого самоврядування

Дата: 08.12.2022 18:07
Кількість переглядів: 210

 

Місцеве самоврядування завжди відігравало важливу роль у житті українців та України в цілому. А війна лише підкреслила вагомість місцевого самоврядування у стійкості держави та організації опору ворогові. Нинішні воєнні дії та злочини ворога торкнулися кожного українця, кожного регіону країни. Новобілоуська територіальна громада не стал винятком. Але ми знайшли в собі сили вистояти, витримати найстрашніші випробування, згуртуватися і почати діяти, невтомно і наполегливо працювати на відновлення рідного краю та України. Працівники місцевого самоврядування спільно з депутатами продовжили свою роботу задля функціонування всіх важливих служб у громаді та волонтерського руху.

З професійним святом працівників Новобілоуської сільської ради привітали голова Чернігівської обласної організації професійної спілки працівників державних установ України Марія Бойправ та сільський голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров. Вони подякували всім, хто самовіддано працює на благо Новобілоуської територіальної громади, дбає про розвиток місцевого самоврядування та побажали всім мирного неба, міцного здоров’я, нових професійних здобутків, оптимізму і наснаги в роботі. 

З нагоди свята було відзначено нагородами працівників, які попри труднощі воєнного стану своєю працею забезпечують стабільну життєдіяльність громади і наближають перемогу.

Почесні нагороди керівнику та працівникам громади вручила голова Чернігівської обласної організації професійної спілки працівників державних установ України Марія Василівна Бойправ.

Голову Новобілоуської сільської ради Федорова Дмитра Олександровича нагороджено Почесною грамотою Чернігівської обласної організації профспілки працівників державних установ України за вагомий особистий внесок у розвиток соціального діалогу, забезпечення захисту соціально-економічних прав та інтересів працюючих та активну участь у житті профспілкової організації. За конструктивне розв’язання питань соціально-економічного захисту працюючих, сприяння діяльності організації Профспілки Дмитру Олександровичу вручено профспілкову відзнаку «За соціальний діалог».

Почесною грамотою Чернігівської обласної державної адміністрації за сумлінну працю в ім’я незалежності України нагороджено Курило Ніну Михайлівну, старосту Довжицького старостинського округу Новобілоуської територіальної громади.

Почесною грамотою Чернігівської обласної організації профспілки працівників державних установ України за активну участь у діяльності первинної профспілкової організації та з нагоди Дня місцевого самоврядування в Україні нагороджено:

– Стопичеву Світлану Петрівну, секретаря Новобілоуської сільської ради;

– Кушнір Наталію Володимирівну, головного спеціаліста з питань кадрової роботи Новобілоуської сільської ради.

Грамотою Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області за сумлінну працю, високий професіоналізм і вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджені:

– Купрієнко Тетяна Михайлівна, староста Кувечицького старостинського округу;

– Кушнір Ілля Федорович, завідувач військово-облікового бюро загального відділу;

– Апанасенко Андрій Петрович, начальник відділу земельних відносин, комунальної власності, житлово-комунального господарства та благоустрою;

– Павліон Сергій Анатолієвич, начальник відділу освіти;

– Неділя Тетяна Вікторівна, спеціаліст І категорії, бухгалтер відділу бухгалтерського обліку і звітності;

– Дубчак Оксана Анатоліївна, спеціаліст І категорії з загальної освіти відділу освіти Новобілоуської сільської ради; 

– Троян Сергій Леонідович, діловод загального відділу.

– Борзда Ольга Іванівна, діловод Старобілоуського старостинського округу.

Подякою Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області за сумлінну працю, високий професіоналізм і вагомий внесок у розвиток місцевого самоврядування та з нагоди Дня місцевого самоврядування нагороджені:

– Троян Марина Володимирівна, оператор комп’ютерного набору загального відділу;

– Голота Людмила Миколаївна, спеціаліст І категорії, бухгалтер відділу бухгалтерського обліку і звітності;

– Мацько Наталія Миколаївна, спеціаліст відділу «Центр надання адміністративних послуг».

– Багно Валентина Михайлівна, працівник Мохнатинського старостинського округу.

Дякуємо всім, хто працює на благо громади і наближає нас до перемоги!

Фото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано