Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем місцевого самоврядування!

Дата: 07.12.2022 07:57
Кількість переглядів: 177

 

Шановні працівники органів місцевого самоврядування, депутати всіх рівнів!

Прийміть щирі вітання з нагоди Вашого професійного свята — Дня місцевого самоврядування!

Сьогодні ми вкотре переконуємося, що на Ваші плечі покладено важливу і водночас дуже відповідальну роботу, від якої залежить розвиток та стабільність громад і України вцілому. Ми всі бачимо, як в нинішніх умовах непросто дбати про соціально-економічний стан територіальних громад, їхній культурний розвиток, благополуччя та створення комфортних умов для жителів і великих міст, і маленьких сіл та містечок. Але попри різні труднощі органи місцевого самоврядування щодня чесно та сумлінно виконують поставлені перед ними завдання. І завдяки своїй відповідальності мають повагу та розуміння від людей.

Дорогі колеги, ми щиро дякуємо Вам за щоденну результативну роботу, високий професіоналізм, компетентність, ініціативність та активність у громадському житті Новобілоуської територіальної громади. Велика і щира подяка Вам за безмежну любов до рідного краю, відданість справі, велике прагнення здолати перешкоди. Дякуємо за те, що працюєте на благо людей та відстоюєте їхні інтереси.

Бажаємо Вам нових трудових звершень, оптимізму, міцного здоров’я, миру, сили та енергії для вирішення різних труднощів сьогодення, а також втілення в життя гарних планів та задумів на благо нашої громади, Чернігівщини та України. І нехай у Ваших серцях завжди живе непохитна віра у мирне, квітуче, щасливе майбутнє нашого рідного краю.

 

З повагою — сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус              

 Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано