Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щиро радіємо поверненню військовослужбовця з полону

Дата: 06.12.2022 14:45
Кількість переглядів: 123

 

Дорогі друзі! Дуже радісна новина!!!

Днями було звільнено з полону нашого захисника Богдана Крилова. Про це стало відомо з випуску новин «Суспільне Чернігів». Ми щиро радіємо поверненню військовослужбовця додому. Розділяємо відчуття щастя й безмежної радості з його дружиною Анною та всією їхньою родиною, яка невтомно чекала на Богдана вісім місяців.

За історією Анни спостерігали тисячі українців. Разом із нею чекали відповідей на її листи, відправлені чоловіку в месенджер, а під час кожного обміну полоненими шукали у списках прізвище її коханого і молилися за його повернення.

Ніхто не сумнівався в незламності Богдана. Адже свою вірність Україні колишній моряк довів ще навесні 2014 року, коли служив на тральщику «Чернігів». Усі ми пам’ятаємо, як у березні 2014-го судно було заблоковано на озері Донузлав у Криму разом з іншими десантними кораблями українського флоту. Тоді командир тральщика «Чернігів» пішов на співпрацю з росіянами, а екіпаж не пішов на зраду, а повернувся на підконтрольну Україні територію.

З 2016 року Богдан брав участь у бойових діях на Сході країни. На момент повномасштабного вторгнення рф в Україну він був у числі тих, хто прийняв перший бій. Навесні під час спроби прориву на «Азовсталь» чоловік потрапив у полон. Довгі місяці виснажливого полону... І ось нарешті вдома. Вільний! Нескорений! Незламний!

Слава Україні! Героям нашим слава!

 

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано