Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем Збройних сил України!

Дата: 06.12.2022 08:35
Кількість переглядів: 132

 

Шановні мешканці Новобілоуської територіальної громади!

Дорогі військовослужбовці Збройних сил України!

Щороку 6 грудня наша країна з гордістю та пошаною відзначає День Збройних сил України. Це свято завжди було для нас почесним, але цього року, під час повномасштабного вторгнення рф в Україну, воно стало для нас ще більш значимим і важливим. Адже нині, як ніколи раніше, ми усвідомлюємо, що Збройні сили України — це не лише наші захист, безпека, опора та спокій, а й наше завтра в непереможній, сильній, вільній, суверенній, незалежній державі.

Шановні, дорогі, мужні, найкращі, найвідважніші та найдосвідченіші наші військовослужбовці! Новобілоуська територіальна громада щиро дякує Вам за Вашу вірну службу Україні та українському народу. За кожен мирний день, за кожну спокійну ніч, за наше життя і можливість працювати на благо нашої громади та країни. Ви — сила, гордість, опора нашої держави. Віримо в Вас, завжди підтримуємо і бажаємо міцного здоров’я, перемоги, миру, відмінного виконання всіх поставлених завдань. Зичимо любові, злагоди, поваги, родинного щастя, щоб повернулися додому живими, цілими та неушкодженими. І пам’ятайте, що Ви у нас найкращі! Слава Україні! Героям слава!

З повагою — сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано