Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

УВАГА! Новий графік відключень електроенергії від Чернігівобленерго

Дата: 17.11.2022 13:16
Кількість переглядів: 160

Фото без опису

Шановні споживачі Чернігівської області!

Вимушені констатувати, що ситуація в енергосистемі України мегакритична!

 

15 листопада росія завдала чергового масованого ракетного удару по Україні. Загалом було випущено понад 90 ракет. Близько 70 ракет збила ППО. Інші вразили житлові будинки, різні підприємства та об’єкти критичної інфраструктури (в тому числі 15 – саме енергетичної). Через це диспетчерська служба НЕК «Укренерго» ввела додаткові обмеження споживання електроенергії у форматі аварійних відключень (ГАВ) та спеціальних аварійних відключень (СГАВ) для всіх категорій споживачів на всій території України. Ці обмеження мешканці нашої області добре відчули на собі ще вчора.

 

Ремонтні та відновлювальні роботи енергетичної інфраструктури тривають цілодобово, однак цих зусиль енергетиків замало. Тому для порятунку енергосистеми ми вимушені запровадити новий посилений графік відключень. Просимо поставитись до цього з розумінням, адже лише так ми можемо запобігти іще більшій катастрофі в енергомережі.

 

Перелік адрес, які внесені до груп відключень електроенергії, міститься на нашому сайті за посиланням https://chernihivoblenergo.com.ua/.../Grafik_obmezhen.pdf. Більш детальну інформацію стосовно конкретної адреси ви можете, як завжди, дізнатися за допомогою наших ботів у Viber і Telegram:

 

Viber-bot – https://chernihivoblenergo.com.ua/in_viber

Telegram-бот – tg://resolve?domain=ChernigivOEbot

Сам графік відключень розміщений на картинці нижче.

 

Уся ж актуальна інформація, що стосується змін та уточнень у графіках відключень електроенергії, буде й надалі розміщуватися на нашому сайті https://chernihivoblenergo.com.ua та на сторінці АТ «Чернігівобленерго» у фейсбуці.

#чернігівобленерго

 

За інформацією АТ "Чернігівобленерго" 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано