Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся культурно-оздоровчий захід «Хто ти, майбутній олімпієць?»

Дата: 12.11.2022 12:00
Кількість переглядів: 138

 

У цей нелегкий для кожного з нас час, коли в Україні  йде  війна, гинуть справжні патріоти української землі, мирні люди та діти, ми маємо бути гідними пам’яті загиблих і не опускати знамено їхньої боротьби перед негараздами і труднощами. Треба вірити, що настане час, коли наше життя наповниться миром, щастям, мріями, радістю, і разом із тим всіляко підтримувати моральний дух наших воїнів.              

Так, у селі Редьківка відбувся культурно-оздоровчий захід «Хто ти, майбутній олімпієць?», присвячений Дню захисників та захисниць України.

На заході були присутні заслужений майстер спорту України з біатлону, учасниця трьох зимових олімпійських ігор, перший заступник голови Чернігівської обласної ради Ніна Лемеш, заступник Новобілоуського сільського голови з питань діяльності виконавчих органів Юрій Ткаченко, начальник відділу культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Новобілоуської сільської ради Олександр Чаус і староста Редьківського старостинського округу Новобілоуської сільської ради Олег Романов. У спортивних змаганнях взяли участь команди юних спортсменів Редьківського, Халявинського, Хмільницького та Роїщенського закладів загальної середньої освіти Новобілоуської територіальної громади.

Фото без описуФото без опису

Фото без опису

Фото без опису

 

    

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано