Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Відбувся методичний семінар для вчителів історії закладів загальної середньої освіти Новобілоуської сільської ради

Дата: 07.11.2022 14:15
Кількість переглядів: 129

 

У Старому Білоусі відбувся методичний семінар на тему «Застосування у практичній роботі вимог та рекомендацій Українського інституту національної пам’яті щодо оновлення змісту експозицій шкільних музеїв». Захід організували кандидат історичних наук, співробітник Українського інституту національної пам’яті Сергій Михайлович Горобець і представник Українського інституту національної пам’яті в Чернігівській області Сергій Володимирович Бутко спільно з відділом культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Новобілоуської сільської ради.

У семінарі взяли участь учителі історії закладів загальної середньої освіти Новобілоуської сільської ради і представники відділу культури, сім’ї, молоді, спорту та туризму Новобілоуської сільської ради.  

Присутні говорили про музеї, наочність та проведення заходів із використанням оновлених музейних експозицій; процеси декомунізації; голодомор 1932-1933 років: минуле і сучасність і Революцію Гідності в контексті сучасної російської агресії. Учасники заходу також ознайомилися з цікавими виданнями Українського інституту національної пам’яті.   

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано