Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Графік можливих вимкнень електроенергії по Новобілоуській територіальній громаді

Дата: 04.11.2022 12:30
Кількість переглядів: 173

Фото без опису

Графік (перелік адрес) можливого вимкнення електроенергії  по НОВОБІЛОУСЬКІЙ ТЕРИТОРІАЛЬНІЙ ГРОМАДІ

у випадку дефіциту потужності в об’єднаній енергосистемі України

 

Шановні мешканці Новобілоуської територіальної громади! АТ«Чернігівобленерго» повідомляє!

Застосування графіків аварійних відключень, під час яких об’єкти залишалися без електропостачання на досить тривалий час, спричинило масові хвилювання серед населення. Весь цей час АТ«Чернігівобленерго» намагалося знайти ефективне розв’язання цієї проблеми. Для того, щоб допомогти у збалансуванні енергомережі України й водночас зробити відключення більш зручними для споживачів, компанією був розроблений новий графік можливих відключень електроенергії.

 

Згідно з цим графіком, усі споживачі, які підпадають під відключення (а це 75% від їх загальної кількості), розділені на дві групи. Для зручності у першу групу помістили споживачів 10 основних черг графіків аварійних відключень (ГАВ), у другу — споживачів 10 додаткових черг ГАВ.

 

У непарний день місяця перша група буде відключена від електропостачання з 5.00 до 9.00, з 13.00 до 17.00 та із 21.00 до 1.00, друга — з 9.00 до 13.00 та з 17.00 до 21.00.

 

У парний день місяця відключення застосовуватимуться дзеркально: перша група буде відключена від електропостачання з 9.00 до 13.00 та з 17.00 до 21.00, друга — з 5.00 до 9.00, з 13.00 до 17.00 та із 21.00 до 1.00.

 

Однак є одне уточнення — можливе невелике відхилення в часі до 30 хвилин для перепідключення електропостачання між групами.

 

Зверніть увагу! У випадку відсутності дефіциту потужності в енергосистемі України у зазначений час споживачі можуть і не відключатися. Однак вони мають бути готовими до того, що в ці періоди відключення може відбутися у будь-який момент. Знайти перелік адрес, які потрапили до першої і другої групи можливих відключень електроенергії, ви можете за посиланням https://chernihivoblenergo.com.ua/.../Grafik_obmezhen.pdf

 

Більш детальну інформацію стосовно конкретної адреси можна дізнатися за допомогою наших ботів у Viber і Telegram. Для цього треба натиснути на екрані кнопку «Повідомити про проблему», потім «Відсутня напруга» і відповісти на кілька запитань бота. У той же час фахівці АТ «Чернігівобленерго» продовжують працювати над покращенням якості інформування споживачів про відключення електропостачання, тож невдовзі ми сподіваємось удосконалити роботу наших ботів і зробити отримання інформації іще простішим.

 

Уся актуальна інформація, що стосується змін та уточнень у графіках відключень електроенергії буде й надалі розміщуватися на нашому сайті https://chernihivoblenergo.com.ua та на сторінці АТ «Чернігівобленерго» у фейсбуці.

 

І наостанок. Шановні споживачі! Не забуваймо, що в Україні триває війна. І вона кардинально відрізняється від тих війн, які були у світі до цього. Розуміючи, що на відновлення пошкоджених енергетичних об’єктів потрібно чимало часу – інколи кілька днів, а інколи й місяці, рашисти прицільно знищують інфраструктуру України. Уряд намагається стабілізувати енергомережу після їхніх атак, тож зараз енергетики мобілізували всі свої сили, щоб забезпечити споживачів електропостачанням. Однак без вашої допомоги нам не обійтися, а тому ми просимо усіх по можливості економити електроенергію і бути більш лояльними у питанні відключень електропостачання. Зараз усім нам важко, але для того, щоб вистояти, ми маємо об’єднатися. Лише так ми не дамо ворогові жодного шансу на перемогу! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано