Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Червоний Хрест провів тренінг із першої допомоги в Новобілоуській територіальній громаді

Дата: 31.10.2022 12:05
Кількість переглядів: 311

 

Представники Товариства Червоного Хреста України провели тренінг із першої допомоги для старост старостинських округів Новобілоуської територіальної громади та працівників Новобілоуської сільської ради.

Під час навчання присутні не лише отримали важливі теоретичні знання, а й мали можливість практично закріпити уміння й навички з надання першої допомоги. Зокрема, слухачі дізналися про міжнародний рух і принципи надання першої допомоги, навчилися переводити постраждалого у відновне положення, робити серцево-легеневу реанімацію, зупиняти кровотечу, транспортувати постраждалого, надавати допомогу при порушенні прохідності дихальних шляхів, пораненні, травмах, опіках, обмороженні та інших невідкладних станах. За підсумками тренінгу аудиторія отримала відповідні сертифікати міжнародного зразка.   

Із початком війни потреба у навчанні населення навичкам надання першої допомоги зросла в рази, адже імовірність загрозливих ситуацій збільшилася. Навчальні програми Товариства сертифіковані Глобальним референc-центром Міжнародної Федерації Товариств Червоного Хреста і Червоного Півмісяця, тому сертифікати, видані за підсумками тренінгів, визнають у 192 країнах світу.  

Більше інформації про діяльність Товариства Червоного Хреста України та Чернігівської обласної організації Товариства Червоного Хреста України читайте за посиланнями https://redcross.org.ua/ та https://www.facebook.com/groups/104258043512239/?ref=share 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано