Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження керуючу справами виконавчого комітету Плотнікову Олену Володимирівну!

Дата: 30.10.2022 08:06
Кількість переглядів: 296

 

Шановна Олено Володимирівно, прийміть найщиріші вітання та сердечні побажання з нагоди Вашого дня народження!

Працювати на благо великої громади — це відповідальна і водночас важлива місія, яка потребує енергії, сил, натхнення та самовіддачі. Особливо нині, коли доводиться виконувати свою роботу у вкрай нелегкий період. Ми щиро вдячні Вам за працелюбність, професіоналізм, любов до своєї справи, небайдужість до людських потреб та активну життєву позицію.  

Цінуємо Вашу працю і бажаємо, щоб кожен день був сповненим теплом людських відносин та успішними здобутками в усіх корисних справах, які Ви робите на благо нашої  громади. Зичимо, щоб усі Ваші мрії втілювалися в життя та дарували радість, а життєвий шлях був сповненим яскравих фарб. Хай поруч із Вами завжди будуть порядні, чесні та щирі люди.

Бажаємо Вам стійкості духу, високих досягнень, тепла та затишку в родині, підтримки друзів та колег. Залишайтеся й надалі відмінним фахівцем, прекрасною людиною, чудовою дружиною та матір’ю, сповненою сил, натхнення, цікавих і креативних задумів. Нехай на обличчі завжди сяє чарівна усмішка, а очі світяться щастям. Міцного здоров’я, миру, злагоди, добробуту Вам і Вашій родині.

 

З повагою — сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано