Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

28 жовтня — День вигнання нацистських окупантів з України

Дата: 28.10.2022 08:30
Кількість переглядів: 106

 

Шановні мешканці Новобілоуської територіальної громади, ветерани Другої світової війни!   

Сьогодні ми відзначаємо День вигнання нацистських окупантів з України. У цей день ми хочемо низько вклонитися і висловити слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни, партизанам, які жертвували своїм життям заради України. Ми дякуємо мирним жителям, котрі самовідданою працею наближали цю велику перемогу в тилу, та складаємо глибоку шану дітям війни, які відбудовували нашу країну після руйнації. Згадуємо і пам’ятаємо кожного українця, чиє життя забрала Друга світова війна.   

Нині ми знову переживаємо трагічну сторінку нашої історії. І знову бачимо, як війна безжально забирає життя мужніх та самовідданих захисників України, волонтерів, працівників підприємств, ні в чому неповинних жінок, дітей і людей поважного віку. Внаслідок бойових дій ворогом знищуються об’єкти цивільної інфраструктури, будинки мирного населення, цілі міста й села. Війна спричиняє тривалу стресову ситуацію, яка призводить до психічного виснаження.

Але ми — сильний і незламний народ, який неодмінно переможе, який завжди пам’ятатиме минуле і надихатиметься подвигом своїх борців за свободу рідної країни.

Дорогі жителі Новобілоуської територіальної громади, шановні ветерани Другої світової війни, в цей знаменний день ми зичимо всім мирного неба, перемоги, міцного здоров’я, довголіття, оптимізму, доброго настрою, родинного затишку, злагоди, добробуту, віри, надії та любові. Ніхто не знаємо, що буде завтра. Нехай воно просто буде. І хай у ньому будуть усі ті, хто нам дорогий.

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою — сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус  

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано