Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новобілоуську територіальну громаду відвідали представники International Medical Corps (Міжнародного медичного корпусу)

Дата: 26.10.2022 16:44
Кількість переглядів: 185

 

Сьогодні, 26 жовтня, Новобілоуську територіальну громаду відвідали представники International Medical Corps (Міжнародного медичного корпусу). У приміщенні Новобілоуської сільської ради вони приймали заявки на допомогу від мешканців громади, чиї будинки були пошкоджені чи повністю зруйновані внаслідок збройної агресії.

 

Міжнародний медичний корпус — це всесвітня гуманітарна організація, яка займається порятунком життя та наданням допомоги тим, хто постраждав від конфліктів, катастроф та захворювань. Місія Медичного Корпусу полягає у сприянні покращення якості життя малозабезпечених громад у всьому світі за допомогою надання медичних та інших послуг.     

З початку повномасштабного вторгнення рф на територію України Міжнародний медичний корпус активно допомагав внутрішньо переміщеним особам у нашій країні та біженцям за кордоном. Нині він надає свою допомогу українцям із пошкодженим або ж повністю зруйнованим майном. Головна мета — допомогти людям, які перебувають в Україні, легше перезимувати. Надані кошти можна використати як на відновлення вікон, дверей, стелі чи стін, так і на дрова чи утеплення будинку. Допомога надається адресно, за наявності Акта пошкодження  майна.

 

За інформацією Новобілоуської територіальної громади 

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано