Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Учасники дорожнього руху! Будьте уважними в темну пору доби

Дата: 24.10.2022 16:40
Кількість переглядів: 112

 

Закликаємо водіїв та пішоходів бути уважними під час дорожнього руху у зв’язку із тимчасовим обмеженням використання вуличного освітлення!

 

У темну пору доби чи в умовах недостатньої видимості водіям необхідно зменшити швидкість та дотримуватися безпечної дистанції.

 

Пішоходи повинні переходити проїзну частину на пішохідних переходах, а у разі їх відсутності на перехрестях по лініях тротуарів або узбіч. Також переконатися, що поруч немає автомобіля, адже у темну пору доби водії можуть вас не помітити.

 

Звертаємо увагу, згідно з Правилами дорожнього руху у темну пору доби та в умовах недостатньої видимості пішоходи, які рухаються проїзною частиною чи узбіччям, повинні виділити себе, а за можливості мати на зовнішньому одязі світловідбивні елементи, для своєчасного їх виявлення іншими учасниками дорожнього руху.

 

Крім того, з 1 жовтня до 1 травня на всіх механічних транспортних засобах поза населеними пунктами повинні бути ввімкнені денні ходові вогні, а в разі їх відсутності в конструкції транспортного засобу ближнє світло фар!


Фото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано