Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження секретаря Новобілоуської сільської ради Стопичеву Світлану Петрівну!

Дата: 24.10.2022 09:15
Кількість переглядів: 118

 

Шановна Світлано Петрівно, сердечно вітаємо Вас із Днем народження!

Ми щиро вдячні Вам за професіоналізм, працелюбність, тактовність, комунікабельність, душевну щирість, відданість справі, компетентність, готовність допомагати людям і самовіддану працю, яка повною мірою сприяє розвитку нашої громади.

Нехай цей день подарує Вам радість, тепло, злагоду та багато незабутніх приємних вражень. Хай зігріє Вас усмішками рідних, дорогих серцю людей та дружньою підтримкою. Бажаємо завжди залишатися такою ж енергійною, чуйною, небайдужою, прекрасною жінкою, справжнім професіоналом своєї справи, щоб у Вашому житті було вдосталь радісних моментів, амбітних планів, креативних та цікавих ідей.  А в сімейному колі щоб панували злагода, благополуччя, тепло й затишок.  

Міцного здоров’я, миру, усіляких гараздів, невичерпної енергії та благополуччя. Нехай поруч із Вами завжди будуть удача, щастя, увага та повага людей. Хай Вас ніколи не полишають віра, надія та любов.  

З повагою — сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано