Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проведено роботи з благоустрою

Дата: 14.10.2022 15:52
Кількість переглядів: 95

 

Дороги, вулиці, території парків і кладовищ  — це обличчя громади, тому роботи з благоустрою для нас завжди у пріоритеті. Так, напередодні 14 жовтня в селі Новий Білоус працівники Новобілоуської сільської ради з благоустрою розчистили територію поблизу місцевого кладовища на виїзді з села.  

Зокрема, така повсякденна роботу виконується значно легше та активніше завдяки техніці, наданій від «U-LEAD з Європою». Незамінні помічники — бензопили та колісний навантажувач. Новобілоуський сільський голова Дмитро Федоров і старости старостинських округів дякують Програмі «U-LEAD з Європою» та керівниці Чернігівського регіонального офісу Ірині Кудрик за постійну підтримку нашої громади та вагому допомогу її жителям.   

Шановні мешканці громади, просимо вас не залишатися байдужими до чистоти та охайності наших населених пунктів і вчасно проводити прибирання біля своїх обійсть. Давайте разом робити наші села гарними та комфортними.

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано