Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем кадрового працівника!

Дата: 12.10.2022 08:03
Кількість переглядів: 129

 

Шановні спеціалісти по добору персоналу, працівники кадрових служб, установ та організацій Новобілоуської територіальної громади!

Щиро вітаємо Вас із професійним святом — Днем кадрового працівника!

Кадровик — це людина, від якої залежить професіоналізм і продуктивність колективу, його згуртованість, організованість та успіх у роботі. Не випадково кажуть, що кадри вирішують усе. Адже зовсім непросто підібрати для організації гарних фахівців із необхідним досвідом роботи і знаннями. Ми цінуємо й поважаємо Вашу нелегку працю. І завдяки вашій працьовитості отримуємо можливість працювати серед професіоналів.

Шановні кадрові працівники, бажаємо Вам професійного визнання, успіхів та поваги оточуючих. Нехай добір персоналу та робота з документами приносять Вам лише задоволення, щоденні рутинні справи вирішуються легко і швидко, а в особистому житті завжди буде щастя, спокій і любов.

Зичимо, щоб на роботі та вдома Вас завжди зустрічали тепло й затишок, і кожен день приносив здоров’я, мир та радість. Нехай здійснюються всі Ваші життєві плани, надії та мрії, і ваше життя буде сповненим світла та сонця. Бажаємо міцного здоров’я, благополуччя, творчих успіхів, злагоди й добробуту, щоб Ви й надалі успішно працювали на благо нашої громади.

З повагою та найкращими побажаннями — сільський голова Новобілоуської територіальної громади  Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано