Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Шановні працівники дитячих садочків, щиро вітаємо Вас із професійним святом — Днем вихователя і дошкільного працівника!

Дата: 25.09.2022 09:02
Кількість переглядів: 201

 

У цей день ми хочемо сказати Вам теплі слова подяки за виховання та піклування про найменших жителів нашої громади і побажати міцного здоров’я, благополуччя, невичерпної енергії, сил і наснаги.   

Дорогі наші вихователі, недарма Вас називають ковалями людських душ, адже саме Ви закладаєте фундамент майбутньої особистості дитини і допомагаєте їй зробити перші кроки в цьому житті. За довгі роки роботи через ваші дбайливі руки пройшли сотні дітей, і до всіх Ви знаходили потрібний підхід. Для кожної дитини Ви були і мамою, і татом, і другом, і вчителем.     

Шановні вихователі, нині наша країна і кожен українець переживає важкі часи. На долю кожного з нас випало нелегке випробування війною, але ми віримо, що перемога буде за нами, в нашій країні настане мир і ми повернемося до звичних життєвих буднів. Бажаємо Вам міцного здоров’я, терпіння, людської любові та поваги, щоб ваші вихованці дарували Вам якомога більше хвилинок радості та щастя, щоб додавали позитиву і натхнення їхні здобутки. Миру, щастя, добра та злагоди Вам і вашим родинам.

З повагою — сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису 

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано