Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Із річницею визволення Чернігівщини від фашистських загарбників!

Дата: 21.09.2022 09:09
Кількість переглядів: 187

 

Шановні мешканці Новобілоуської територіальної громади, воїни-визволителі, ветерани Другої світової війни!

Сьогодні ми відзначаємо пам’ятну дату — 79 річницю звільнення Чернігівщини від фашистських загарбників. У цей день ми, перш за все, дякуємо ветеранам, на долю яких випало тяжке випробування Другої світової війни. Ми доземно вклоняємось їм за те, що вони не скорилися ворогові й не дали розтоптати нашу рідну Україну. В наших серцях довіку зберігатиметься глибока вдячність українським воїнам-визволителям.  

Велика подяка всім людям, які витримали важкий тягар тих буремних літ і своїми силами відбудовували та піднімали з попелу наші міста й села. Ми висловлюємо свою глибоку повагу за їхню нескореність духу, непохитну волю, відвагу, відданість і любов до рідної землі.       

Шановні земляки, сьогодні річниця визволення  Чернігівщини  від фашистських загарбників набула для нас ще більш трагічного сенсу. Адже ми знову змушені взяти до рук зброю, щоб захищати свій край. Щиро дякуємо нашим сучасним героям за самовідданість і жертовність.

Сьогодні ми також відзначаємо свято, присвячене народженню Божої Матері, — Різдво Пресвятої Богородиці. Ми вітаємо Вас із цим святом, і нехай Матір Божа охороняє Вас та ваші родини від горя й біди, наповнює ваші серця  любовю і милосердям, дарує довгих років життя, щастя та тепло людських сердець. Бажаємо всім мирного неба, перемоги, здоров’я, взаєморозуміння та взаємопідтримки. 

 

З глибокою повагою та найкращими побажаннями — 

сільський голова Новобілоуської територіальної громади  Дмитро Федоров, виконавчий комітет та депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано