Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем народження!

Дата: 30.08.2022 05:55
Кількість переглядів: 123

 

Сьогодні святкує свій 30-річний ювілей чудова і приємна людина, люблячий чоловік і тато, мудрий і відданий своїй справі керівник, Новобілоуський сільський голова Дмитро Олександрович Федоров!

Шановний Дмитре Олександровичу!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди Вашого Дня народження!

У цей святковий день ми зичимо Вам міцного здоров’я, довголіття, миру та сімейного добробуту. Життєвої наснаги, оптимізму, професійних успіхів і великих досягнень на благо мешканців Новобілоуської територіальної громади. Нехай людська шана буде подякою за плідну працю, людяність, чуйність та вміння творити добро.

Хай доля дарує по життю лише щирих і вірних друзів, а сімейний затишок надійно захищає від усіляких негараздів. Нехай Ваша праця і всі розпочаті справи будуть плідними. А кожен новий день приносить задоволення від роботи.

Залишайтеся й надалі мудрим наставником і професіоналом своєї справи. Зичимо Вам Божого благословення на добрі задуми та звершення, родинного затишку, щедрої і світлої долі.  

Наш колектив дуже вдячний Вам за кропітку працю, підтримку та розуміння. Працювати з Вами комфортно і  приємно. Многая літа!

 

З повагою та найкращими побажаннями колектив, виконавчий комітет  та депутатський корпус Новобілоуської сільської ради     

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано