Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

29 серпня — День пам’яті захисників України

Дата: 29.08.2022 10:03
Кількість переглядів: 119

 

Шановні мешканці Новобілоуської територіальної громади!

Сьогодні,  29 серпня, відзначається День пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави.

Українці завжди з повагою ставилися до своїх захисників, до кожного Героя минулої та сучасної України. Наш народ у всі часи дотримувався традицій поховання й увічнення пам’яті полеглих на полі бою воїнів. Ні держава, ні люди ніколи не забували про жертовність наших військовослужбовців. І сьогодні ми вкотре схиляємо голови перед їхнім подвигом.

Дорогі земляки, за кожну спокійну ніч, за кожен спокійний день і кожну можливість радіти життю ми маємо завдячувати нашим бійцям. І наша з вами пам’ять — це найменше, чим ми можемо віддячити мужнім полеглим воїнам та їхнім не менш мужнім родинам. Наші Герої живі доки ми про них пам’ятаємо.

Низький уклін Вам, наші найкращі, наймужніші, найвідданіші Герої, що склали голови у боротьбі за свободу і незалежність України! Ми щиро віримо, що наша з вами боротьба обов’язково закінчиться лише нашою спільною остаточною перемогою.  

Вічна пам’ять і слава Героям!

 

З повагою — сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано