Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Новобілоуський сільський голова вручив подяки з нагоди Дня Незалежності України

Дата: 26.08.2022 15:16
Кількість переглядів: 220

 

З початком російської збройної агресії проти України перед мешканцями Новобілоуської територіальної громади постало одне з найважчих життєвих випробувань. Та попри щоденну загрозу життю, а часом сильний страх і відчай, наші люди об’єдналися і всіма силами, хто як міг, протистояв ворогу. Мужності та рішучості додавала жага до життя і велика любов до рідного села, громади і всієї України. Певно, що ворог навіть не уявляв, що війна так сильно згуртує нашу громаду навколо єдиної мети — вижити і перемогти. А любов до рідного краю об’єднає людей в одну непереможну силу.

Фото без описуСьогодні, 26 серпня, у приміщенні Новобілоуського будинку культури відбулося вручання подяк із нагоди 31-ої річниці Незалежності України тим, хто виявив мужність і незламність у перші дні війни.  

Фото без описуЗа активну громадянську позицію по захисту цілісності і недоторканності громади, відданість Батьківщині, співпрацю з органами місцевого самоврядування та з нагоди Дня Незалежності України Новобілоуський сільський голова Дмитро Федоров вручив Подяки від Новобілоуської сільської ради Чернігівського району Чернігівської області Роману Вербицькому, Костянтину Мірошнику, Сергію Трояну, Рустаму Шевченку, Олександру Полякову, Валерію Співаку, Ірині Довгун, Олександру Ульку, Артуру Вовкушевському, Віктору Мокеєву, Надії Бахир, Ігорю Полякову, Максиму Леоненку, Ользі Лащук, Олександру Приходьку, Світлані Свириденко, Кирилу Мозговому, Валентину Строгому, Михайлу Цвіку, Сергію Ульку та Дмитру Романенку.

Фото без описуЗі словами подяки до присутніх звернувся голова Новобілоуської сільської ради Дмитро Федоров: «24 серпня минуло шість місяців від початку повномасштабного російського вторгнення на територію України. Ця війна розпочалася дуже швидко, але з першого дня жителі нашої громади гуртом виконували одну важливу роботу — намагалися вижити й допомагали вижити одне одному. Хтось заспокоював, хтось давав прихисток та їжу, хтось дбав про безпеку, а дехто переключав людей із паніки на конкретні дії. У кожного з нас — своя історія в цій війні. На жаль, ми й досі не знаємо, скільки людей загинуло, захищаючи суверенітет і цілісність України, та тікаючи від обстрілів. Щодня на території Чернігівського району нам відкриваються нові імена загиблих. Але сьогодні я щиро дякую всім мешканцям нашої громади, які наближали й наближають нашу перемогу. Серед присутніх у залі є люди, які в перші дні війни виконали особливу функцію. І я хочу сказати велике спасибі їм, членам їхніх родин і кожному жителю громади, який вижив у цій небезпечній ситуації та залишився людиною. Схиляю голову перед загиблими Героями України й тими, хто нині забезпечує мир та життя в нашій громаді та державі в цілому».

Фото без описуПісля вручення подяк присутні вшанували  загиблих за свободу та незалежність України хвилиною мовчання.   

За інформацією Новобілоуської сільської ради

Фото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано