Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вітаємо з Днем Незалежності України!

Дата: 24.08.2022 08:03
Кількість переглядів: 138

 

Шановні мешканці Новобілоуської територіальної громади!

Щиросердно вітаємо Вас із величним національним святом — Днем Незалежності України!

31 рік тому здійснилася найбільша мрія українського народу — наша країна стала незалежною. Свою незалежність Україна здобула наполегливою боротьбою і невтомною працею наших волелюбних пращурів, які боролися за свою рідну землю під час воєн, голодоморів та репресій.    

Нині ми знову переживаємо часи воєнного лихоліття, які торкнулися кожної української родини. І День Незалежності набув для нас ще більшого значення. Сьогодні ми згадуємо не лише національних героїв минулих часів, а й вшановуємо сучасних патріотів, котрі виборюють та захищають незалежність і територіальну цілісність держави. Щиро віримо, що невдовзі ми здобудемо чергову перемогу і на українській землі запанують мир, національна єдність та злагода. А наша Україна посідатиме гідне місце серед інших європейських країн.  

Дорогі земляки, нехай це свято додає кожному з нас гордості за нашу мужню й сильну державу, її волелюбний і непереможний народ, любові до рідної землі та прагнення жити щасливо у вільній суверенній країні. Бажаємо всім нам мирного неба, єднання, здоровя і злагоди. 

Слава Україні! Героям слава!

 

З повагою — сільський голова Новобілоуської територіальної громади Дмитро Федоров, виконавчий комітет і депутатський корпус

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано