Новобілоуська громада
Чернігівська область, Чернігівський район
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Українська за 27 уроків від Prometheus

Дата: 18.08.2022 12:46
Кількість переглядів: 200

 

Знання державної мови обов’язок кожного українця і важлива професійна якість людей багатьох професій. Вільне володіння рідною мовою підвищує вашу конкурентоспроможність на ринку праці, розширює можливості щодо працевлаштування та кар’єрного росту. Тому російськомовним шукачам роботи у службі зайнятості радять вивчати рідну мову.

Допоможе в цьому безкоштовний онлайн-курс «Українська за 27 уроків» на платформі Prometheus https://courses.prometheus.org.ua/courses/course-v1:Prometheus+UKR101+2020/about?fbclid=IwAR0zrCvuE5LZII8qk7TpdXBpKOrk7uvPuQfAQR3-aMnK7hfM0OBtP_dMLFU

 

Курс дає змогу вивчити українську мову на елементарному рівні А1-А2. Складається він з відеоуроків і конспектів до них, творчих завдань і тестових вправ. Родзинкою є форум, де учасники курсу можуть спілкуватися українською.

 

Кожен урок передбачає опанування лексичного мінімуму з конкретної теми та однієї з граматичних тем. Після кожного відеоуроку треба пройти проміжний тест на кілька запитань для перевірки розуміння матеріалу та закріплення знань, умінь та навичок, а в кінці курсу підсумковий контрольний тест. Успішно склавши його, ви отримаєте офіційний сертифікат із зазначенням вашого рівня знань.

Отже, вивчайте, знайте та любіть рідну мову!

 

Чернігівський обласний центр зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано